Мій виступ на 9-й сесії Чернівецької обласної ради

Шановні колеги-депутати! Шановні запрошені на сесію!
Маю виступ з такого приводу.
9 червня 2011 р. на 5-ї сесії обласною радою було прийнято рішення про утворення та склад Громадських рад установ системи соціального захисту населення Чернівецької області, з числа депутатів було сформовано 7 таких рад.
4 жовтня 2011 р. пройшло перше засідання Громадської ради Магальського будинку-інтернату (с.Магала Новоселицького району), де ми обговорили основні потреби та плани ефективної діяльності нашої Громадської ради.Сьогодні у центрі нашої уваги – це 67 діточок, з них 34 потребують постійної круглодобової уваги, 14 з них прикуті до ліжка. Серед першочергових проблем – це реконструкція зовнішнього водопроводу на 200 м. та інші.
У контексті цього, мною, спільно із студентами факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ, було ініційовано благодійну акцію «Допоможи дітям Магальського дитячого будинку-інтернату». З листопада 2011 по лютий 2012 рр. вдалося зібрати серед студентів 1-3 курсів нашого університету кошти для першочергових потреб дітей інтернату. 
21 березня 2012 р. о 10 год. спільно із студентами та рядом громадських організацій ми плануємо передати необхідні речі (засоби особистої гігієни, харчі, господарські товари) у приміщенні Магальської школи-інтернату, поспілкуватися з лікарями закладу та обговорити подальшу масштабнішу співпрацю та благодійну допомогу на 2012 р. У зв’язку із цим звертаюся до усіх депутатів (перш за все тих, хто входить до відповідної Громадської ради) та небайдужих підтримати цей захід, надати будь-яку допомогу, поінформувавши про це представників виконавчого апарату та запрошую бажаючих взяти участь у цьому заході 21 березня. Знаю, що попередньо зголосився підтримати цю ініціативу І. Семенюк — співголова нашої громадської ради.
Переконаний, разом ми зробимо спільну справу для усіх буковинців, насамперед тих, які потребують особливої опіки та турботи, вкотре невтомно привернувши увагу суспільства до проблем дітей з обмеженими здібностями! І хоча такі дітки відрізняються від звичайних людей, а багато хто з них страждають від вроджених вад серця, але своєю добротою, щирістю і безпосередністю компенсують все те, в чому вони відрізняються від звичайних людей, а дуже часто і перевершують їх.

Дякую за Вашу увагу та з надією на співпрацю!
Виступ на пленарному засіданні 9-ї сесії Чернівецької обласної ради VI скликання. 16 березня 2012 р.
http://www.nsnu.cv.ua/index.php/component/content/article/348--qq-9-

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте