22 березня поїхали до Магальського дитячого будинку-інтернату!

Під час вистуступу на 3-му пленарному засіданні 14-ї сесії обласної ради озвучив таке повідомлення.

Уже другий рік поспіль студенти ЧНУ разом з депутатами Чернівецької обласної ради, небайдужими буковинцями організовують благодійну акцію для допомоги дітям Магальського будинку-інтернату (с.Магала Новоселицького району).
Сьогодні у центрі нашої уваги – це 64 дітки,  14 з них прикуті до ліжка та потребують круглодобового догляду.

22 березня 2012 р. орієнтовно о 10 год. спільно із студентами та рядом громадських організацій ми плануємо передати зібрані за січень-лютий-березень ц.р. необхідні речі (засоби особистої гігієни, харчі, господарські товари) у приміщенні Магальської школи-інтернату, поспілкуватися з лікарями закладу та обговорити подальшу співпрацю та благодійну допомогу на 2013 р.

Минулого року нам вдалося порушити болючі проблеми інтернату, спільно з управлінням соціального захисту ОДА та районною Новоселицькою владою деякі з них вирішити, також тоді передали зібрані студентами та депутатами кошти для поточних витрат дітей.

 У зв’язку із цим звертаюся до усіх буковинців,  депутатів обласної ради, представників органів Чернівецької обласної та Новоселицької районної виконавчої влади та усіх небайдужих підтримати цей благодійний захід, надати будь-яку допомогу, поінформувавши про це мене чи представників виконавчого апарату обласної ради та запрошую до безпосередньої участі у цьому заході 22 березня 2012 р.

Додаткова інформація за тел. — 050 671 44 97.

4 коментарі

Маріанна Антонюк
якого віку і статі вихованці інтернату?
Михайло Павлюк
Там переважно хлопчики. 18 дітей до 18-ти річного віку. Загалом, 64 дитини. !4 з них прикуті до ліжка та потребують цілодобового постійного нагляду.
Юлія Червенюк
Я б поїхала, та я буду ще у Варшаві тоді… Шкода, що тільки зараз дізналася про акцію
Михайло Павлюк
Юліє, такі справи ніколи не пізно робити. Приїжджай, бери друзів з академ. групи, організовуйтеся та їдьте самі.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте