Добудова Чернівецької обласної юнацької бібліотеки - справа усієї громади!

Уже декілька днів шукаю добрих людей, щоб допомогли абонементному відділу юнацької бібліотеки!
Чернівецька бібліотека для юнацтва, яка тепер у складі універсальної наукової бібліотеки (в основному 14-28 років, але не тільки. Щодня бібліотеку відвідувало бл. 200 читачів різного віку) пра
цювала протягом 70 р. на Соборній площі, 4.
Однак, нещодавно міською радою було прийнято рішення про виділення нового приміщення по вул. Головній 128 (колишні залізничні каси). Обласним бюджетом були покриті ремонт, однак для повноціного функціонування необхідно нові меблі (наразі вирішено), кафедра, стелажі, шафа-стелаж під журнали, комп'ютери та комлектуючі, мінімальна офісна техніка, канцелярськи товари. Коштів на придбання немає як бібліотека так і наш бюджет.
Сьогодні вкотре побував у новому приміщенні. Взявся допомогти, деяке офісне приладдя та канцтовари будуть не зайвими.
Звернувся також до голови Чернівецької облради — можливо, знайдеться і певне майно на балансі ради, яке не використовується для передачі у користування бібліотеки. Попросив також розглянути можливість профінансувати дещо з цільового фонду обласної ради.  
Звертаюся до усіх небайдужих українців та буковинців, хто у цей нелегкий час думає про наших дітей та їх освіту, українське слово, інтелектуальне збагачення та українську книгу. Давайте зробимо добру справу, давайте добудуємо, доукомплектуємо юнацький філіал бібліотеки!
Реквізити, які дає бібілотека: ЧОУНБ ІМ. М. ІВАСЮКА, Р.Р. 35425004000615, МФО 856135, КОД 02221946 В ГУДКСУ В ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ. ТЕЛЕФОН ДЛЯ ІНФОРМАЦІЇ ТА ДОДАТКОВИХ ПОЯСНЕНЬ — 0952449358 Катерина Павлівна Сергійчук, заввідділом абонемента юнацького філіалу.
P.S. на фото — майже завершене будівництво зовні бібліотеки й всередині, але не розпочата комплектація. Коли усе буде завершено — залежить і від нас!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте